Hall of Fame (Liste over alle danske Triatleter SUB9 på Ironman distancen)

Admin

KT-Coaching startede Team Kona Spirit i 2013. Coacher og træner triatleter som har ambitioner for et godt samarbejde, mod fælles mål.

You may also like...

7 Responses

 1. Jens Jensen siger:

  Jeg faldt over denne side ved en tilfældighed. Jeg kan se, at Bjarne Møller fremgår på listens nr. 21. Er det ikke lidt forkert, at have en doping dømt på den liste? Han er jo også udelukket fra alt organiseret sport i DK.

  • Admin siger:

   Hej Jens,

   Det kan du have ret i, men jeg mener ikke at han var dopingdømt på det tidspunkt at han står noteret for sin tid i sub9. Til gengæld kender jeg godt historien og får “faktisk” et smil på læben hver gang jeg bliver mindet om det. (Mest pga den fantastiske måde A.M håndterede det på)
   Alene det at du nævner det, tænker jeg virker præventivt ift potentielt andre “snydere”…..

   Lige præcis med BM er der så mange “gode” historier som vandrer præventivt rundt i det danske tri-miljø – og sikrer imod den person man ikke ønsker at være..

   Atb

   Keld.

   • Jens siger:

    Hej Keld
    Jeg kan, for at være ærlig, ikke huske, hvornår han blev dopingdømt, andet end det var, da jeg selv var aktiv.
    Jeg ved også godt, at sub 9 i dag ikke er det samme, som dengang jeg kørte, så nu står den jo ikke som hurtig – med minde man forstår at sætte den i konteksten af tidsperioden.

    Han blev jo også idømt karantæne for at smide tegnestifter til et tristævne..

    • Admin siger:

     Hej igen Jens,

     Der er mange sjove historier som omhandler hans navn :-)…. Jeg kender også den historie med tegnestifterne, har også hørt om den “berømte” busk, hvor man kunne gemme sig en omgang, men dopinghistorien overgår de andre med længder.

     Der blev heldigvis ikke en politisag ud af det, men det kunne have bragt A.M i fedtefadet i Sydafrika, hvis der var blevet fundet “Doping” i hans køleskab (Og det var ikke hans, men B.M´s)….

     Det blev håndteret forbilledligt og er jo med til, at vi “næsten” alle kender historien – og helst ikke vil kædes sammen med den/det.

     Idag hedder B.M noget andet og jeg har ikke hørt/set ham i sporten siden midt nullerne.

     Mvh

     Keld.

     • jens siger:

      Ja, jeg kan godt huske historien om A.M og hørte den før den kom ud til offentligheden. Jeg har også hørt den historie om busken – den blev fortalt en del i saunaen i tri kluben. Jeg har nu ikke noget personligt imod B.M., men synes ikke at hans resultater skal bestå.

 2. Klaus Nørregaard siger:

  Har man ikke glemt de kvindelige atleter på denne liste.

  • Admin siger:

   Hej Klaus,
   Jo – det har du ret i. Både Michelle Vesterby og Camilla Pedersen har kørt under 9 timer. Det retter jeg op på i november når jeg opdaterer listen all over.

   Tak for tippet.
   Atb
   Keld.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.