Sponsorer 2021

Sponsorer og samarbejdspartnere for 2021.

Har din virksomhed lyst til at sponsorere eller indgå en samarbejdsaftale med mig eller Team Kona Spirit, så kontakt mig gerne på keld@kt-live4tri.com eller på tlf 26360454.

Team Kona Spirit Sponsorer 2019

Tri og race-tøj til alle !

Fusion er uden sammenligning det bedste trænings og race-tøj som kan købes i dk. Vi kører alle i Speedsuits til race og træner til dagligt i Fusions C3 serie. Det er den serie som efter vores overbevisning har den bedste komfort og ser bedst ud til træning ;-). Tag et kig ind på Fusions hjemmeside og tjek deres SLI-serie ud også.

Logo til tøj med www

Cykelfavoritten er kendetegnet ved en af landets bedste cykelmekanikere (Nick Haslund) og en helt fortrinlig service af bl.a Kasper og Nick selv. Tag et kig forbi og se hvilket udvalg og hvilket tilbud de kan give, lige præcist til dig !

FELT Cykler har indgået en 3. års aftale med Team Kona Spirit om, at skabe de bedste rammer for Triathleterne på Team Kona Spirit. FELT cyklerne kan forhandles ved Cykelfavoritten i Silkeborg.

Idrætsklinikken Silkeborg har stillet sig til rådighed for et samarbejde med Team Kona Spirit i 2018. Vi håber ikke at vi skal bruge dem for meget, men det er skønt at vide, at vi har den bedste ekspertise i ryggen, hvis uheldet er ude.

http://www.sportsfys-silkeborg.dk/

Som et led i vores opstart af sæson 2019 på Team Kona Spirit, har vi indgået et samarbejde med Sportsfys Silkeborg – Performance Gym.

En Triatlet´s lod er blandt andet, at man for så vidt muligt skal holde sig skadesfri.

Kontinuitet i træningen er vejen til gode resultater og selvom vi har 3 forskellige sportsgrene at fornøje os med, så er det ikke det samme at svømme lidt ekstra, når man er skadet i svang, achilles, læg, balle, bækken, hofte, lænd m.m og derfor ikke kan løbe eller cykle optimalt.

Det samme gør sig gældende når skuldrene driller fra svømningen og/eller der er uligheder imellem skulderbladene på ryggen. Der findes super gode alternative øvelser, men det er ikke det samme…..

Derfor er alle atleterne på Team Kona Spirit igennem en grundig screening v/Sportsfys Silkeborg med henblik på at forebygge og behandle på de eventuelle skader som der kan opstå i løbet af en sæson.

De fleste har været igennem deres første besøg v/Andreas og alle er vendt tilbage med positiv respons. Ikke fordi at de har fået ros for deres kroppes tilstand, men fordi de har fået noget brugbart med retur, til at arbejde med.

Hvis du/I kunne tænke jer en tilsvarende screening af kroppen til sæson 2019, så kan vi med ro i sindet anbefale, at tage kontakt til Andreas Frisch som er Indehaver og idrætsfysioterapeut på Sportsfys Silkeborg.
Andreas kan træffes på Tlf 25 52 09 55 og der kan bestilles tider online på dette link: https://www.sportsfys-silkeborg.dk/booking/