Sponsorer 2018

Sponsorer og samarbejdspartnere for 2018.

Har din virksomhed lyst til at sponsorere eller indgå en samarbejdsaftale med mig eller Team Kona Spirit, så kontakt mig gerne på keld@kt-live4tri.com eller på tlf 26360454.

Team Kona Spirit Sponsorer 2018

 

Tri og race-tøj til alle !

Fusion er uden sammenligning det bedste trænings og race-tøj som kan købes i dk. Vi kører alle i Speedsuits til race og træner til dagligt i Fusions C3 serie. Det er den serie som efter vores overbevisning har den bedste komfort og ser bedst ud til træning ;-). Tag et kig ind på Fusions hjemmeside og tjek deres SLI-serie ud også.

Ved Triudstyr.dk kan du handle alt hvad en triatlet kan drømme om. Det er nemt, billigt og man handler med nogen som brænder for Triathlon sporten. Drengene bag Triudstyr.dk er også drengene bag Racemakers og Garmin Challenge Herning. Er du i tvivl om havd det er, så tag et kig forbi Herning til et grag af en fest den 9. juni 2018. Tjek Triudstyr på dette link: Triudstyr

 

 

Logo til tøj med www

Cykelfavoritten er kendetegnet ved en af landets bedste cykelmekanikere (Nick Haslund) og en helt fortrinlig service af bl.a Kasper og Nick selv. Tag et kig forbi og se hvilket udvalg og hvilket tilbud de kan give, lige præcist til dig !

FELT Cykler har indgået en 3. års aftale med Team Kona Spirit om, at skabe de bedste rammer for Triathleterne på Team Kona Spirit. FELT cyklerne kan forhandles ved Cykelfavoritten i Silkeborg.

 

 

Idrætsklinikken Silkeborg har stillet sig til rådighed for et samarbejde med Team Kona Spirit i 2018. Vi håber ikke at vi skal bruge dem for meget, men det er skønt at vide, at vi har den bedste ekspertise i ryggen, hvis uheldet er ude.

 

 

http:/www.yourbody.dk har fået forhandlingen af denne “Selle SMP”, i samarbejde med Cykelfavoritten.

Den passer perfekt til min FELT IA1 og den fåes i mange forskellige farver og varianter. Den er testkørt igennem sæsonen 2017 – og jeg har ikke været i tvivl om, at den skulle med over på min nye cykel.