Om mig

Rimeligt tilfreds og godt stegt :-)

Jeg hedder Keld Thomsen, er 49 år gammel og har to skønne unger som “nok” er voksne .

Jeg har dyrket triatlon siden 1998 og har altid været interesseret og nysgerrig på, hvordan man bliver den bedste udgave af sig selv. Jeg søger det optimale, sætter mig mål på egne og andres vegne – og når dem undervejs. Jeg vægter humor, personlighed, empati, engagement, vedholdenhed og indsigt i alt hvad jeg gør – og det forsøger jeg at implementere i mine atleter, når jeg coacher og vejleder.

Mit CV indenfor sportens verden er bedst beskrevet med vedholdenhed.

– Jeg har kørt 29 Ironman stævner rundt i hele verden. Min PR er 8.56.51, sat i Barcelona, hvor jeg kvalificerede mig til Ironman Hawaii 2016.

– Jeg vandt dm på Ironman distancen AG 40-44 i 2015.

– Jeg har kørt adskillige tri og duatlon stævner rundt i verden, med hver deres historie.

Jeg har coachet og vejledt triatleter de sidste 12 år med stor fornøjelse og succes. I 2014 startede jeg Team Kona Spirit og her har jeg haft fornøjelsen af at coache og vejlede på de 12 – 14 triatleter, som har top performed lige siden, hvert år.

Har du brug for personlig coaching/træningsvejledning, så tilbyder jeg træningsplanlægning, coaching, personlig træning og vejledning m.m.

Du kan skrive til mig på keldthomsen33@hotmail.com eller ringe på 26 36 04 54 for et tilbud på træningsforløb.

Som udgangspunkt kan jeg kort opsummere det jeg kan tilbyde ift. Coaching, træning, inspiration og gode oplevelser;
  • Mere end 20 års erfaring med coaching, sparring, vejledning og træning generelt. (Vigtigste samarbejdsredskaber for mig er relation, indsigt, struktur og humor).
  • En palette af muligheder ifbm Team Kona Spirit og det aktive netværk jeg har igennem 20 år i sporten. (Fælles træninger, træningslejre, stævner, rejser, oplevelser m.m).
  • Div. fordelsaftaler til udstyr, energi og tøj.
  • Jeg arbejder i hele landet/verden og kører gerne dertil hvor det er nødvendigt.
  • Stort kendskab/Sparring/Rådgivning til effektiv og spændende kost, uden at nogen skal være madforskrækkede.
  • Supplerende styrketræning og motiverende øvelser.
  • Forståelse for en travl hverdag med mange prioriteter (Familie, erhverv og fritidsinteresser).
  • Både individuel og gruppe coaching/træning.
 

Lidt om min opstart indenfor triatlon og ændring af livsstil…

Inden jeg startede med Triatlon var jeg mest interesseret i fitness og håndbold. I mine tidlige år har jeg været aktiv indenfor alle former for sport – og har altid haft let ved at komme til et vidst/rimeligt niveau.

Men da jeg tilbage i 1998 fik en udfordring af min tidligere gode ven og kollega Uffe Berg,  om at deltage i Silkeborg Triatlon og samtidigt lade det være et væddemål om, at den som kom sidst i mål skulle betale en bytur med all inclusive. Da fandt jeg ud af, at i triatlon får man intet foræret !

Uffe var en halvkvapset flot fyr, som levede livet på Nygade i Silkeborg og som jeg var stensikker på, at jeg kunne løbe i cirkler omkring. Jeg havde spillet fodbold og håndbold hele livet – håndbold på eliteplan i alle ungdomsårene indtil 18 år og i de følgende ungdomsår op til 98 havde jeg dyrket fitness – og Nygade. Det betød at kropsvægten var på 108 kg, men fit, synes jeg selv, så hvor svært kunne det være ??

Jeg blev selvfølgelig klogere og en bytur fattigere :-). Jeg kom i mål i tiden 2.57.32, næsten 20 minutter efter Uffe. Udover at være en festlig og dygtig fyr på Nygade, så var Uffe også en mester i at vinde og at hovere, så jeg besluttede mig for at slå ham næste år – og siden har jeg ikke kunnet stoppe.

Triatlon er blevet en livsstil for mig og en del af min identitet. Jeg har forsøgt at stoppe eller holde pause, men det bliver jeg bestemt ikke noget bedre menneske af, så jeg er “all in” for life.

Jeg har 29 Ironmen på mit CV og en PR på 8.56.51. I 2015 blev jeg dansk mester på Ironman distancen i min aldersgruppe og jeg kvalificerede mig til Ironman Hawaii 2016, til stævnet i Barcelona hvor jeg kørte 8.56.51.

De som er med til at få hverdagen til at fungere for mig, er min familie, venner, træningskammerater og alle jer som gør en forskel i hverdagen.

Nu tager jeg/vi fat igen – og jeg glæder mig…….. 2024 tager jeg til Hawaii – og tager gerne så mange atleter med som muligt !

Keld Thomsen.