Hawaii Blog

Hawaii 2016.

Søndag den 2. oktober 2016

 (Windy conditions ved Hawi)

Føj for den ?

Så fik vi oplevet kastevindene ved Hawi. Dagens træning stod på 70 km bike, efterfulgt af 8 km løb i racepace. Vi valgte at køre i bil til Hapuna Beach og parkere, for så så at cykle derfra og til Hawi/retur. Vi startede ud i 32 grader og skyfrit vejr, for langsomt at nærme os skyer, kraftig vind og p.. øse regnvejr. Det er simpelthen underligt v/Hawi.

Welcome to Hawi

Welcome to Hawi

Hurtigt pit v/Turnpoint Hawi

Hurtigt pit v/Turnpoint Hawi

Der gik ikke mere end 5 minutter, så var vi nede ad bakken fra Hawi igen – og så var der 30 grader, sol og ingen skyer ???? Til gengæld var der masser af vind. Vi fik alle de gode oplevelser med at blive kastet fra den ene side til den anden – og når man har sådan et par dartpile med, så kan I selv regne ud hvordan det har set ud ;-).

Fitte drenge i deres Es :-)

Fitte drenge i deres Es 🙂

Mit styr sad løst, så det var lige lovligt spændende – men hellere idag end på lørdag…. Heldigvis gik den efterfølgende løbetur godt. Den var dog nøje afstemt, da jeg ikke skulle have løbet 1 km mere uden væske. Jeg kan ligeså tydeligt huske det samme krydspas for 3 år siden, hvor jeg fik for lidt væske og nærmest måtte tage en lygtepæl med hjem, for at kunne holde balancen.

Her til aften stod den på en cruisetur i flyderen efter aftensmaden og nu er det tid til køjen. Håber jeg kan sove lidt mere end 4 timer i nat !

Flyderen.....

Flyderen…..

I morgen tidlig står den på 3 km i det skønneste hav.

Sleep tight.

Aloha y Mahalo

Atb

Searching for food´n water :-)

Searching for food´n water 🙂

Keld.

Lørdag den 1. oktober 2016

aloha
Fantastisk at være tilbage – det her er paradis !

Vi havde en lidt længere tur herover end forventet. Allerede i Frankfurt blev vi informeret om, at vores bagage ikke kunne komme med samme fly som vores, da lasten var overfyldt. Det betød på daværende tidspunkt, at vi ikke skulle regne med at få vores bagage før lørdag eller søndag her på Hawaii. Men da næsten hele flyet var fyldt op med tri-tosser som os, så valgte flyselskabet (United Airlines) at holde flyet tilbage i San Fransisco, så vi alle kunne få vores bagage med. Derfor blev vi 5 timer forsinket, men derimod vel ekviperet…..

Da vi landede på Hawaii kl. 02.00 mødte vi ovenstående billede – og så var alt godt :-). Vi fik vores bagage og hentede vores flyder af en vogn og kørte derefter til hotellet. Jeg havde meldt mig til Hoala swim (4 km på ruten) hjemmefra og det startede klokken 07.15 om morgenen, så det var godt at ramme køjen kl. 03.30 til 2 timers søvn forinden….. Så er vi igang :-).

Svømmeturen gik over al forventning. Jeg badede de første 2 km for ikke a risikere at ligge og tumle rundt ude i stillehavet og ikke kunne komme tilbage pga jetlag – og kunne derefter ubesværet svømme op til mit niveau på hjemturen. Jeg er ikke nogen delfin uden våddragt, men det tegner godt for lørdagens race når jeg kan bade 1.10 hjem herovre. Dog skal det siges, at jeg ikke lå i et eneste slagsmål og det kan nok ikke forventes på lørdag.

Efter svøm blev vi forkælet med masser af frugt, brød og drikke og så var det hjem til poolen.

Ja tak :-)

Ja tak 🙂

Efter at have blundet en smule og efter at have tævet Victor og Malthe i Pool Wolley, så stod den på 15 km eftermiddags løb i racepace. Der var kommet et let skydække, så det gik ubesværet, men skoene suttede allerede afsted efter 7 km op ad Palani. Der mangler dræn huller i de nye Tri Noosa !!!!!

Udstrækningen efterfølgende kunne man ligeså godt bruge dette scenarie til:

What´s not to like :-)

What´s not to like 🙂

Efterfølgende aftensmad med familien stokholm i Kona City og så hjem i køjen…. Men for pokker – jeg kan ikke sove. Faldt i søvn ved 22.00 tiden og har nu siddet og glanet siden kl. 02.00. Men mon ikke det er bedre i morgen aften.

Søndagen kommer til at gå med 70 km på cyklen sammen med Morten Stokholm og Karsten ved Hawi med efterfølgende 8 km løb i racepace + 2 afløb.

Alt for nu.

Aloha y Mahalo.

Atb

Keld.

 

Torsdag den 29. september 2016

Wauuw, så er efteråret kommet. Vågnede ved at det blæste en pelikan ind ad vinduet og tænkte at klokken måtte være 03.00. Men nej, klokken var 05.45 og jeg skulle være i svømmehallen klokken 06.15, så jeg stod hurtigt op og lavede en kop kaffe og så iklædte mig en varm trøje for at holde varmen og tog så afsted…. Hmm, så var det 20 grader og jeg kogte på vej dertil :-). Efteråret når det er bedst og mest finurligt…

Jeg fik basket 2 km til morgen, inden jeg kørte på job. Og her til aften fik jeg luntet en rolig tur, inden vi har pakket det hele ned til afgang klokken 06.45 i morgen tidlig. Det sjoveste og det bedste som er pakket ned er 8 røde bjælder som jeg købte til fordel for kræftens bekæmpelse, v/Danmarks smukkeste Triathlon i Silkeborg. Jeg håber de vil larme hele vejen til Hawaii, så hver en tolder vil undre sig og spørge til; hvorfor alle mine tasker ringer med klokkerne.#FÅKCANSER#støtkræftensbekæmpelse !

Silkeborg Triathlon støtter selvfølgelig kræftens bekæmpelse - det samme gør jeg !

Silkeborg Triathlon støtter selvfølgelig kræftens bekæmpelse – det samme gør jeg !

Jeg nåede iøvrigt lige at melde mig til Hoála Swim på lørdag, så velkomsten til øen bliver en 4 km svømmetur i havet…. Så må den flyvetur da være ude af kroppen :-).

Next update bliver fra Hawaii 😉

Aloha y Mahalo.

Atb

Keld.

Onsdag den 28. september 2016

Efteråret er på vej til dk – og det er ikke for at hovere, men det er s.. god timing ift afgang mod Hawaii om 2 dage. Jeg skulle have svømmet til morgen, men dynen var for tung og indbydende, så svømningen må vente til i eftermiddag. Jens fra Mja har lige sendt mig et par billeder fra besøget igår. De er meget autentiske og ligner hvad vi er; 3 muskeltæer på vej til Hawaii ;-).

3 muskeltæer fra Team Kona Spirit klar til afgang mod Ironman Hawaii 2016. #teamkonaspirit#fusionsport#cykelfavoritten#farstadoptik#americantravel#b&osilkeborg#bsb#hawaiiironman2016

3 muskeltæer fra Team Kona Spirit klar til afgang mod Ironman Hawaii 2016.

Jeg fik endnu engang idag super service fra cykelfavoritten. De har hjulpet mig med at pakke og klargøre min cykel, så jeg har nogenlunde ro ift transporten til Hawaii. Cyklen er pakket i den bedste Thule kuffert (venligst udlånt af M.Persson), so I cross my fingers :-).

Hvis I nogensinde får brug for den bedste service mht cykelreparation og cykel køb, så anbefaler jeg kraftigt at besøge cykelfavoritten i Silkeborg. Fantastisk personale, god stemning og varm kaffe Tak for hjælpen. Atb Keld. #cykelfavoritten #idraetsklinikkensilkeborg #farstad #bsb #americantravel #nicolaisondergaard #fusionsport

Hvis I nogensinde får brug for den bedste service mht cykelreparation og cykel køb, så anbefaler jeg kraftigt at besøge cykelfavoritten i Silkeborg. Fantastisk personale, god stemning og varm kaffe
Tak for hjælpen.
Atb
Keld.

Her til aften nåede jeg en kort cykeltur med fruen og det meste af den “sidste” pakning. Svømning får lov at vente til i morgen tidlig :-).

Alt for nu.

Aloha y Mahalo

Atb

Keld.

Tirsdag den 27. september 2016

Endnu en fantastisk morgen at stå op til – høj sol og en smule vind. Dagens træning bød på 50 km på cyklen (blev til easy spin i kælderen) og 7 km løb (det gav ikke nogen ko på isen). Jeg havde 2 aftaler udover arbejdet idag. Den ene ved Farstad Optik, hvor jeg skulle ned at snakke med Johan omkring de nye Oakley sportsbriller som er kommet hjem. Jeg har glædet mig til at prøve dem, da det er en længe ventet udgave som lige er kommet på markedet.

New Oakley goggles fra Farstad Optik.

New Oakley goggles fra Farstad Optik.

Den anden var en aftale med vores lokale journalist Jens Rasmussen – det er altid hyggeligt at mødes med ham. Han dækker sporten lokalt i midtjylland og kender hver en sportslig krog i Silkeborg. Vi skulle have taget nogle billeder af Hawaii drengene fra Team Kona Spirit – og idag må jeg erkende at det ærgrede mig en smule at vi ikke har de 2 sidste med på billedet.

Thorstein og Mikkel bliver hjemme, selvom begge kørte under 9 timer i København !!!

Thorstein og Mikkel bliver hjemme, selvom begge kørte under 9 timer i København !!!

Vi fik dog snakket en masse omkring Hawaii 2016, blandet med historier helt tilbage fra Mortens storhedstid i svømmebassinet, tilbage i 90érne :-). Jeg håber der kommer et par sjove artikler og nogle gode billeder ud af det, de næste dage i Midtjyllands Avis.

I morgen skal cyklen pakkes til rejsen, hvor jeg endnu engang har fået suveræn assistance af landets bedste cykelbutik og cykelmekanikere. Jeg glæder mig til Kaffe Nick Haslund

Danmarks bedste cykel Team

Alt for idag.

Aloha y mahalo

Atb

Keld.

Mandag den 26. september 2016

Fantastisk morgen at stå op til. Endnu en morgen her i september hvor solen står fra en skyfri himmel. Jeg har haft fornøjelsen af en meget let træningsdag og har fået sat v-tegn ved flere af arbejdsmæssige opgaver som jeg gerne vil have styr på inden vi rejser på fredag. Jeg har været omkring vores lokale trykker Torben Dahl for at få lavet tryk på det tøj, som jeg skal have med til Hawaii og det spiller med flotte tryk fra Farstad Optik, American Travel, Cykelfavoritten og Team Kona Spirit. Og så var der pakker, da jeg kom hjem !!

Jeg har fået fornøjelsen af at svømme i det fedeste swimskin fra Tyr (Torque Pro Swimskin). Anders Hammer fra Tyrdanmark har i den grad været behjælpelig og sørget for at der kunne handles hurtigt fra Sverige til danmark. Det er uden sammenligning det fedeste swimskin på markedet, så nu må propellen bare monteres.

tyr

Jeg fik svømmet 3000 meter i det til aften – og det føles som en leg. Jeg er dog ikke nogen delfin, men jeg skal nok komme sikkert i land på Hawaii ;-).

Alt for nu, sleep tight !

Aloha y Mahalo

Atb

Keld.

It's getting close to take of for Hawaii Ironman ☀️ These two Companys amoung others are making the trip for Hawaii alot easier ! American Travel know how to make a trip for your life and farstad optik Can open your eyes for it ☀️#countdown9days#teamkonaspirit #americantravel #farstadoptik

It’s getting close to take off for Hawaii Ironman ☀️
These two Companys amoung others are making the trip to Hawaii alot easier !
American Travel know how to make a trip for your life and farstad optik Can open your eyes for it ☀️

 

Denne side får lov at stå som et minde – og vil blive opdateret, når Hawaii 2016 starter til oktober næste år.

Blog og dagbog op imod Hawaii 2013.

5. oktober 2013.

4,1 km morgensvøm til Hoala morningswim og 18 km løb racespecifikt. Jeg elsker Hawaii !

IMG_0126

4. oktober 2013.

Idag skulle vi svømme 2 km i stilehavet og cykle 70 km ved Hawi – perfekt dag, med masser af vind på næbbet.

3. oktober 2013.

Ankomst til Hawaii, fyldt med jetlag. En rolig tur på cyklen 30 km og 2 km løb. Alt er gået efter planen !

2. oktober 2013.

Afrejsedag til Hawaii – ingen træning, men masser af spænding !

1. oktober 2013.

55 km rolig cykeltur med Jesper B. Så er vi klar til afgang i morgen.

30. September 2013.

3 km hård afskedssvømning med SMT.

Og nu en tur rundt om søen !

29. September 2013.

Ugens nøglepas er overstået – og på bedst tænkelige måde. Vi var 8 til start i morges klokken 09.00 på havnen. Der skulle køres 150 km i jævnt tempo efterfulgt af 4 km løb. Turen gik over Dollerup og med en afsluttende runde i Resenbro. Vi kom hjem med 36.4 kmt på 161,2 km og løbet gik i 4.19. Nu får stængerne ro resten af dagen !!!

Tak for turen Jesper, Jesper, Torben, Rasmus, Thorstein, Karsten og Michael Gladney – en af årets bedste ture, efter min mening.

28. September 2013.

4500 meter svøm og 22 km løb med junior efterfølgende.

27. september 2013.

Et stk hviledag, eneste motion var dagens øvelser på måtten og kampen med plænen. Årets sidste forhåbentligt, nu hvor frosten har taget fat…

26. september 2013.

Solen skinner stadig, men temperaturen er noget anderledes end i sidste uge. Det blev til 65 km på cyklen og 5 km løb idag. Godt at der skulle køres med lav puls, for pulsen kunne ikke komme op alligevel.

Hyggeligt besøg af Jens fra Midtjyllands Avis – håber der kommer en god annonce i avisen på lørdag.

25. September 2013.

God musik i ørene og en lang løbetur, ud omkring slåen sø x 2 og så står der 22,5 km på Garmin. 2,4 km svøm med tenderende kramper efter 1500 meter, var knapt så fornøjeligt. Men nu er jeg klar til køjen. Sweet dreams.

24. September 2013.

Der er stadig fart i stængerne. Dagens træning bestod i 60 km på cyklen, hvoraf de 15 km var enkeltstart og 4×1 minut allout.

Det gav en samlet tur på +35 kmt og en 15 km enkeltstart med 41,4 kmt + 4 x 1 minuts syretræning. Super fedt og ekstra motiverende at være 3 som ikke vil give sig. Tak for turen Jesper og Thorstein.

23. September 2013.

Åh det var rart, at få rullet benene igennem efter øretæverne igår. Jeg kørte 70 minutter i kælderen på hometrainer, med noget god musik og lidt video fra Hawaii. Til aften stod den på 3 km svøm i den nye Z3ROD svømmedragt. Super fed fornemmelse!

Jeg begynder faktisk at tro på, at svømningen bliver overskuelig på Hawaii :-).

22. September 2013.

Tilbage i dk – 118 km på cyklen møghårdt pga manglende søvn, efterfulgt af 10 km løb i 4.07.

21. September 2013.

10 km løb og 2000 meter svøm.

20. September 2013.

12 km løb, inkl intervaller. 1000 meter svøm.

19. September 2013.

17,5 km løb. 2500 meter svøm.

18. September 2013.

8 km løb.

17. September 2013.

10 km løb i roligt tempo. 1km svøm.

16. September 2013.

Lige ankommet til Grækenland, uden nogen form for søvn siden igår. Jeg løb 8 km for at få rettet benene ud, inden vi gik omkuld.

15. September 2013.

Ja tak, det var så den weekend – og velkommen til efteråret !

Idag blev det til 155 km i det våde efterår. I dagens anledning startede vi klokken 07.30, for at få allermest ud af regnen ????? Turen gik uden problemer og vi fik godt selskab undervejs, så humøret var højt, indtil vi begyndte at spise af styret… Den portion havregryn som forestillede morgenmad, formiddagskaffe og frokost – den var længe væk, da Senor Hvass læste søndagsberlineren og labbede basser i sig. Nu er der tanket og jeg er klar il en uge syd på !

14. September 2013.

Tidligt op og tidligt i seng, det er sundt for…… Startede klokken 08.00 med 3500 meter svøm på højskolen, synes jeg var lidt tung i r…. men jeg holdte nogenlunde på – jeg savner min pullbuoy ! Derefter hjem og spise lidt morgen/formiddagsmad og så afsted på et kombipas med Thorstein. Det blev til 30 km på cyklen og 17,5 km løb i roligt tempo. Super fedt, at have godt selskab undervejs, så føles træningen som en leg. Også selv om det er i transporttempo !!!

Her til aften, masser af kage og en god film med junior :-).

13. september 2013.

Fredag er kvalitetsdag og det er konge, at vi har fået det til at passe sådan, at Thorstein og jeg kan træne de lidt hårdere kryds sammen. Idag blev det til 60 km med 30 km jævnt, 20 km IM og 10 km 1/2 im i nævnte rækkefølge og afsluttende med 12 km løb i 4.09 tempo. Ready for the weekend !

12. September 2013.

Har været til behandling v/Torben Pedersen og det har gjort underværker, uden at det er hokus pokus pist væk. Mit venstre baglår og balle har været og er fortsat spændt som en flitsbue, men det er klart i bedring og jeg kan træne uden problemer – måske jeg skal tage lidt af svømmefokus væk fra benspark en tid…..

Til aften var vi omkring Torben Lykke for at se på Z3ROD´s 2014 kollektion. Der er noget at glæde sig til. Z3ROD har specialiseret sig i race tøj og primært sommer kollektion, men nu er der også tænkt nordisk. Så glæd jer til at se vinterkollektionen – den er fed !

En cykeltur på 90 km med svogeren og en 6 km løbetur blev det også til.

11. September 2013.

En heftig dag fuld af møder og afslutningsvist et godt svømmepas. Jeg fik svømmet 2700 meter og har fået lavet nogle gode stræk på baglåret. Håber behandling v/Torben Pedersen hjælper i morgen.

10. September 2013

Jeg skulle løbe mine første intervaller idag, efter IM Kalmar. Jeg måtte stoppe efter 4×400, da mit baglår det strejker. Jeg skal ikke have nogen skade nu, så hellere stoppe lidt for tidligt, end det modsatte. Hmm, så det er blevet til en time på hometraineren istedet.

9. September 2013.

Restitutionsdag med en svømmetur her til aften. 2600 meter, inkl. 500 meter benspark. Jow jow, det går fremad…:-).

8. September 2013.

Puha, det var en hård tur på cyklen idag. 110 km + det løse, i et rasendes tempo fra start (takket være Michael Gladney og Jesper Brøns) og jævnt pace hjemover. Det kan godt være at benene føles bedre og bedre, men idag var det arbejdsdag !

7. september 2013.

Fin morgensvømning på 3800 meter inkl masser af ben… Og 10 km løb med junior som hare. Nu er benene oppe og kagen i ovnen :-).

6. September 2013.

Dagens menu har stået på første hårde krydspas efter Kalmar Ironman. 70 km cykling inkl 2 hårde intervaller og 10 km løb 4.07, sammen med Thorstein.

5. september 2013.

Super fed dag. Jeg har fået cyklet 70 km, hvoraf de 60 km var i IM pace – og det var uden problemer. Til aften stod der svøm på programmet. 2 km teknik, tøf tøf !

Jeg var til møde med Søren Bregnhøj fra CD BOLIG og han er med på holdet omkring Hawaii, da han har tilbudt at støtte mig til racet på Hawaii. Det er en fantastisk fornemmelse, at mærke alt den støtte, som gives lokalt. Jeg garanterer den bedste raceberetning med billeder retur :-).

4. september 2013.

Idag var jeg ude på en af mine yndlingsture på løb. Musik i ørene, med en god playliste og så afsted ud mod sønderskoven. Det blev til 16 kuperede km med en noget amputeret spilleliste, da svogeren forstyrrede på telefonen… Hvor mange tosser render rundt i skoven og snakker i telefon, hmm, mindst én !

Her til aften var der svøm på programmet. 2500 meter, da jeg ikke kunne nå mere på en time… Jeg er påbegyndt svømmetræning uden pullbuoy og med mindst 500 meter benspark pr træningssæt.

3. september 2013.

En dag med kort løb og coretræning – dagens smt-cup blev erstattet med arbejde.

2. september 2013.

Hvilken strålende dag – sjældent er jeg blevet mere våd på en cykeltur. Jesper og jeg trillede rundt om julsø i roligt tempo. Det havde nok taget lidt mere tid, men vi var ikke blevet mere våde, hvis vi havde svømmet.

Til aften fik jeg afprøvet mine nye Z3ROD svømmetights, til denne sæsons første indendørs svømmepas. De er superfede – og selv uden pullbuoy gik det godt ;-). 3 km god svømning, så er vi igang.

1. september 2013.

Tingene flasker sig stille og roligt – nu er der styr på rejsen, registreringen og kroppen tager imod træningen. Idag står den på 50 km cykel og 2 km løb.

Denne video hjælper mig godt på vej: Best Hawaii Ironman motivation and inspiration – HD 

31. august 2013.

Så er træningen igang og kroppen føles markant bedre. Jeg startede dagen med en svømmetur sammen med Thorstein i Almind Sø. Det blev til lige knapt 3 km (2,96 km) i et jævnt pace. Når vi kun er 2 i søen og kroppen stadig har lidt rust fra konkurrencerne, så er der ikke nogen grund til at presse citronen ift sikkerheden. Her til eftermiddag blev det til 10 km løb på 45 minutter også sammen med Thorstein – og vores 2 drenge (de agerede hare, foran på cyklerne).

Nu står den på 40 års fødselsdag, hos gammel skolekammerat (1 og sidste chance for at drikke mere end 2 øl på en aften, inden Hawaii IM).

30. august 2013.

Endnu en dag i restitutionens tegn og jeg begynder så småt at blive rastløs :-). Rejsen er købt og betalt idag og jeg er dermed blevet væsentligt lettere, i dobbelt forstand. Vi skal bo 10 km væk fra svømmestarten, da det er fuldstændigt umuligt at booke hoteller nærmere Kona pt. Det er ulempen ved at kvalificere sig sent, men det giver mulighed for bo lidt mere fredeligt – og med en bil, så klarer vi det fint !

Aloha Hawaii :-).

29. august 2013.

Tillykke med dagen søster ;-). Og hvilken fed dag. Rejsen til Hawaii er bestilt, 2 samarbejdsaftaler på plads, et 20 års jubilæum på arbejdet i skabet og en en kort svømmetur på 2500 meter.

28. august 2013.

Det er ikke træningen man bliver fyldt af pt. Idag har stået på en kort cykeltur, rundt om julsø, sammen med Jesper Brøns. Han har stadig noget krudt han skal have skudt af, så min kadence var rigelig høj bagved. Tiden går lidt mere med at realisere målet Hawaii – og at få lavet nogle gode samarbejdsaftaler. Det er ikke en disciplin jeg nyder særligt meget, da det føles lidt som at prostituere sig selv. Men jeg har overbevist mig selv om, at jeg kan levere varen og at vi får det samme ud af samarbejdet. Og det fede er, at mine samarbejdspartnere er tilfredse.

 

27. august 2013.

En god arbejdsdag hvor det meste er klappet. Efter jeg er kommet hjem, har den primært stået på sponsor og samarbejdssamtaler.

Jeg nåede lige at få min aften-løbetur på (hold nu fast) 8 km. Benene begynder at løsne sig – og i morgen står den på en rolig cykeltur og 3 km svøm.

26. august 2013.

Benene er ved at være så nogenlunde klar igen og jeg påbegynder træningen frem imod Hawaii Ironman idag.

7 Km luntetur og en tur  baljen ;-). Turen i baljen blev til 2500 meter god svømning. Saunaen efterfølgende er altid et godt sted, at få lavet lidt aftaler. Så jeg håber jeg får træningsselskab de næste 6 uger op imod Hawaii.

Tritalk (Helene) lavede dette interview: På vej til Hawaii 2013

 

Det kan også læses på tritalk.dk

Hyg jer.

Atb

Keld.

Svøm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag den 12. juni 2013.

Tons

Cykel 50 km (31 km sammen med Jesper H på 45.50).

Onsdag den 12. juni 2013.

Svøm 3000 meter.

Tirsdag den 11. juni 2013.

Løb 12 km, interval 2×800 (færdig). Trææææt.

Mandag den 10. juni 2013.

Svøm 2500 meter.

Søndag den 9. juni 2013.

Løb 23,1 km 1.40.25.

Lørdag den 8. juni 2013.

Svøm i søen 3 km.

Cykel 157 km jævnt.

Fredag den 7. juni 2013.

Cykel 60 km kadence.

Torsdag den 6. juni 2013.

Tons.

50 km cykel og 5 km løb.

Kryds: 6x2x6x1x6x2x6(x1)

Onsdag den 5. juni 2013.

løb 12 km

Cykel 35 km

svøm 2,7 km

Tirsdag den 4. juni 2013.

Enkeltstart i SMT, Føøøiiijjjjj 16,1 km 23.37 minut.

Cykel 50 km.

Mandag den 3. juni 2013.

Svøm 1000 meter.

Søndag den 2. juni 2013.

Hannover 1/2 Ironman 4.29.50.

Svøm 2 km 30.37

Cykel 89 km 2.25.31

Løb 21.1 km 1.27.36

Lørdag den 1. juni 2013.

løb 4 km.

Cykel 2 km.

Samlet træning i Maj Måned:

Fredag den 31. maj 2013.

Fri.

Torsdag den 30. maj 2013.

Tons

50 km fartleg på cykel.

2 x 12 km med høj fart (rulleskift og enkeltstart).

Onsdag den 29. maj 2013.

Svøm 3000 meter

Cykel 35 km

Tirsdag den 28. maj 2013.

14 km løb (6×400 progressivt)

Mandag den 27. maj 2013.

Svøm 3000 meter

løb 6 km.

Søndag den 26. maj 2013.

100 km cykel (82,4 km 38,3 kmt)

8 km løb på 33.03

Lørdag den 25. maj 2013.

Svøm 4400 meter

Løb 8 km.

Cykel 50 km med konen på slæb (30 km med 33,5 kmt).

Fredag den 24. maj 2013.

15 km løb jævnt.

Torsdag den 23. maj 2013.

Tons

12x2x12x2x12x2x12x2 (48 km cykel, 8 km løb) Høj intensitet.

Onsdag den 22. maj 2013.

3000 meter svøm

40 km cykel med konen på slæb.

Tirsdag den 21. maj 2013

16 km løb inkl intervaller (2×1000, 2×800, 2×600, 2×400).

Mandag den 20. maj 2013

115 km cykel Jævnt

12 km løb

Søndag den 19. maj 2013

Fri

Lørdag den 18. maj 2013

Svøm 4200 meter.

cykel 110 km IM-Pace

Fredag den 17. maj 2013

Løb 10 km.

Torsdag den 16. maj 2013

60 km cykel (interval)

Onsdag den 15. maj 2013

75 km cykel (Yding og Ejer)

3000 meter svøm.

Tirsdag den 14. maj 2013

15 km løb.

Mandag den 13. maj 2013

3000 meter svøm

Søndag den 12. maj 2013

DM-Duathlon 10 km – 40 km – 5 km

Lørdag den 11. maj 2013

3500 meter svøm

20 km cykel.

Fredag den 10. maj 2013

11 km løb jævnt.

Torsdag den 9. maj 2013

7 km tempoløb i holstebro.

55 km cykel (30 km tempo, 40,7 kmt).

Onsdag den 8. maj 2013

8 km løb

3000 meter svøm

Tirsdag den 7. maj 2013

8 km løb.

Mandag den 6. maj 2013

6 km løb (abc)

3000 meter svøm.

Søndag den 5. maj 2013.

152 km cykel og 18 km løb.

Kongekryds !

100 km cykel 38,2 kmt. (2.34:32)

12 km løb på 49.42,49 (4.09)

28 km cykel 35,2 kmt. (47.19)

6 km løb på 25,38 (4.15)

 

Lørdag den 4. maj 2013.

4500 meter svøm (Laaaangt).

5 km løb efterfølgende i roligt tempo.

Fredag den 3. maj 2013.

50 km cykel i roligt tempo, sammen med JB. (det kunne han sørenme også!!!).

Torsdag den 2. maj 2013.

Tons 50 km cykel og 11,6 km løb.

Resenbro-runden med 40,2 kmt og efterfølgende 50 minutters løb.

Onsdag den 1. maj 2013.

120 km cykeltur over Dollerup bakker med 33.5 i snit, sammen med Steen M og Jesper B.

2 km svøm (træt).

April 2013.

Status for april:

Cykel: 1166 km.

Løb: 179,2 km.

Svøm: 39,4 km.

Tirsdag den 30. april 2013.

17,5 km løb inkl (6×800, 2.37,2.37,2.37,2.37,2.37,2.37).

Mandag den 29. april 2013.

Svøm 3200 meter + coretræning.

Søndag den 28. april 2013.

148 km cykling. 1x 30 minutter 150+ og 2 runder ved Asklev (60 km) v/144 gnsn puls 36.7 kmt.

2 km løb 7.44.

Lørdag den 27. april 2013.

4400 meter svøm (hårdt).

19 km løb efter svøm med Helene, Peter D og Kim jævnt (gik kold uden væske).

Fredag den 26.april 2013.

8 km abc løb (restitution).

Torsdag den 25. april 2013.

50 km cykeltons (intervaller).

Onsdag den 24. april 2013.

100 km cykel jævnt.

3200 meter svøm.

Tirsdag den 23. april 2013.

15 km løb (fartleg). 3×800+2×1000.

Mandag den 22. april 2013.

42 km rul på cyklen, inkl jordbærkage !!

3000 meter svøm (roligt).

Søndag den 21. april 2013.

126 km cykel og 14 km løb. 10 km opvarmning, 94 km 37,2 kmt + 10 løb 39,53 + 12 km cykel 38,2 + 4 km løb. Rul hjem fra Resenbro.

Lørdag den 20. april 2013.

4600 meter svøm.

10 km løb med AC og HP, stille og roligt.

Fredag den 19. april 2013.

1 times styrke, 30 cykel og 4 km løb.

Torsdag den 18. april 2013.

Torsdagstons.

Krydstræning. Rul til Svostrup, herefter 6x2x6x2x6x2x6x2. Mangler fart på cyklen, men nemt og godt løbende !

55 km cykel og 8 km løb.

Onsdag den 17. april 2013.

50 km rolig cykling med JB og AT.

Tirsdag den 16. april 2013.

12 km løb (3×2000+2×800).

Mandag den 15. april 2013.

Svøm 3200 meter.

Søndag den 14. april 2013.

135 km på cyklen (Silkeborg – Harboøre). En engangsfornøjelse!!

Lørdag den 13. april 2013.

4200 meter svømning.

19,3 km løb med AC og JB efter svømning. 1.29.40.

Fredag den 12. april 2013.

7 km Løb jævnt 27,45.

1 times styrke/Core.

Torsdag den 11. april 2013.

Cykeltons 60 km. Runder ved Nisset.

Onsdag den 10. april 2013.

50 km cykel roligt (kadence)

3,2 km svøm.

Tirsdag den 9. april 2013.

10 km løb (træt).

Mandag den 8. april 2013.

Løb 8 km abc.

svøm 3200 meter.

Søndag den 7. april 2013.

140 km cykling i al slags vejr, sammen med SMT. Jesper Brøns var giftigt godt kørende og sørgede for, at alle kom hjem med varme lår.

Lørdag den 6. april 2013.

4200 meters svømning.

16,8 km løb sammen med Mogens J (4.30).

Fredag den 5. april 2013.

1 times styrke/core + 6 km teknikløb på bånd.

Torsdag den 4. april 2013.

65 km cykling, hvoraf de 45 minutter var høj intensitet. Første tons i år og flere stræk med mere end 40 kmt.

Onsdag den 3. april 2013.

60 km rolig cykling sammen med Jesper B (træt).

3 km svøm.

Tirsdag den 2. april 2013.

Smt-cup stjerneløb. 6,8 km på 24.14 og 6 km afjog.

Mandag den 1. april 2013.

85 km på cyklen i solskin (rolig/jævn).

Marts færdig !

Samlet 192,4 km løb, 598 km cykel på landevej, 9 timers spinning, 11 timers styrke/core og 36 km svømning.

Søndag den 31. marts 2013.

128 km på cyklen sammen med smt (gode ben).

9 km løb off bike.

Lørdag den 30. marts 2013.

90 minutters styrke/Core.

12 km løb.

Fredag den 29. marts 2013.

90 minutters styrke/Core.

11 km løb.

40 km cykel.

Torsdag den 28. marts 2013.

12 km løb (roligt 53 minutter). Påskefrokost.

Onsdag den 27. marts 2013.

105 km på cyklen (kold tur over Dollerup bakker, sammen med Steen og Morten S).

2,7 km svømning.

Tirsdag den 26. marts 2013.

60 km på cyklen (Boes, Alken, Svejstrup, retur).

Mandag den 25. marts 2013.

2 timer 10 minutter spinning (269 watt).

3 km svømning (roligt).

Søndag den 24. marts 2013.

15 km løb (10 km 35.46). DM i Århus. Fjong !

Lørdag den 23. marts 2013.

4 km tæsk på “lane of insane”. Mit svømmeniveau har aldrig været højere på trods af, at jeg får umanerligt mange klø hver gang jeg er i baljen. 200 meter på 2.33 – det er hurtigt for en lodden mand som mig..

4 km løb med 4 stigningsløb med henblik på løbet i morgen.

Fredag den 22. marts 2013.

45 minutter cykel (270 watt)

1 times styrke/Core.

Torsdag den 21. marts 2013.

12 km løb på bånd (4.16 km).

1 times styrke og core træning.

Onsdag den 20. marts 2013.

1 times spinning (jævnt)

2500 meter svøm i sænk !

Tirsdag den 19. marts 2013.

10 km løb inkl. 6×400 3.00.

30 minutter styrke/Core.

Mandag den 18. marts 2013

1 times spinning (30 minutter 321 watt).

3000 meter svøm (hårdt).

Lørdag og søndag (0 træning, men ridetur på hest og Rakubrænding ;-).)

Fredag den 15. marts 2013.

1 times Styrke/Core

6 km løb.

Torsdag den 14. marts 2013.

15 km løb (roligt).

1 times core/tyrke.

Onsdag den 13. marts 2013.

1 times spinning (45 minutter 296 watt)

3000 meter svøm.

Tirsdag den 12. marts 2013.

30 minutters styrke/Core.

10 km løb (inkl 5 km på 17.30).

Mandag den 11. marts 2013.

1 times kombi cykel og core på centeret.

3000 meter svøm på “lane of insane” Hovedserie (3×200 start 3.00, 7×100 start 1.30, 2×200 start 3.00). AAArrrggghhhh.

Søndag den 10. marts 2013.

107 km cykling på landevej, sammen med SMT. Hvis foråret var her i sidste weekend, så skal jeg love for det er forsvundet igen. Stiv pelikan og -4 grader.

Lørdag den 9. marts 2013.

4400 meter svømning (all in).

12 km løb skovtur med fartleg.

Fredag den 8. marts 2013.

1 times spinning (45 min 287 watt.)

Core og styrke.

Torsdag den 7. marts 2013.

Løb 13 km med JB. Rolig tur med fokus på kadence !

Onsdag den 6. marts 2013.

Cykel 48 km roligt.

Svøm 3000 meter hårdt.

Tirsdag den 5. marts 2013.

Løb 19 km inkl intervaller på stadion (3×1000,2×800,4×400). Bueno, bedre end på bånd!

Mandag den 4. marts 2013.

Løb 10 km roligt (abc).

Svøm 3000 meter.

Søndag den 3. marts 2013.

110 km cykling på landevej, sammen med SMT-drengene, Fedt! Rolig tur med fokus på at komme igang i sadlen igen….. Forår :-).

Lørdag den 2. marts 2013

4400 meter svømning (hårdt).

22,4 km løb med Jesper Elkjær (4.16).

Fredag den 1. marts 2013

1 times spinning, hvoraf ½ time med 322 watt. + Core.

Februar 2013: 196,7 km løb, 17 timers spinning, 12,4 km svømning + core/styrke.

Torsdag den 28. februar 2013.

Løb 8 km

Onsdag den 27. februar 2013.

1 times spinning + Core.

3200 meters svømning.

Tirsdag den 26. februar 2013.

12 km løb, inkl intervaller.

Mandag den 25. februar 2013.

1 times spinning + Core.

3000 meter svøm.

Søndag den 24. februar 2013.

En formiddag ved det store fødselsdagsbord og 24 km løb med 4.19, 1.44.12 efterfølgende. Klar til mere mad !

Lørdag den 23. feruar 2013.

2 timers spinning (hårdt).

Fredag den 22. februar 2013.

50 minutters spinning + core/styrke.

Torsdag den 21. februar 2013.

17 km jævnt løb + styrke/Core.

Onsdag den 20. februar 2013.

1 times spinning + core/styrke.

Tirsdag den 19. februar 2013.

13 km løb inkl interval (3×1000 3.30, 3.25, 3.19 + 2×800 3.15, 3.15 + 4×400 3.09, 3.00, 2.51, 2.51).

1 times core/styrke.

Mandag den 18. februar 2013.

1 times core/styrke.

Søndag den 17. februar 2013.

2 1/2 times spinning (1 time 289 watt) resten jævnt + 7 km løb 4.16.

Lørdag den 16. februar 2013.

24,2 km løb + core.

Fredag den 15. februar 2013.

1 times styrke/Core og 6 km løb.

Torsdag den 14. februar 2013.

17 km jævnt løb med JB og MS. Jesper er kommet i giftig form….

Onsdag den 13. februar 2013.

1 times spinning (20 minutter v/320 watt).

1/2 time styrke og core.

Tirsdag den 12. februar 2013.

11 km løb inkl. 3×1000 3.30 + 2×800 3.25 + 2×400 3.09 + 2×400 3.00.

1 time styrke/core. (88 kg).

Mandag den 11. februar 2013.

1 times spinning (268 watt avg), 8 km løb og 20 minutters core.

Søndag den 10. februar 2013.

1 1/2 times spinning jævnt 9 km løb.

Lørdag den 9. februar 2013.

21, 5 km løb med Mogens og jesper. Roligt tempo 1.38.12

Fredag den 8. februar 2013.

1 times spinning (20 minutter med 315 watt). 1/2 times styrke/core.

Torsdag den 7. februar 2013.

45 min spin 270 w + 10 km løb 40 min. styrke/core 30 minutter.

Onsdag den 6. februar 2013.

11 km jævnt løb + styrke/core træning.

Tirsdag den 5. februar 2013.

Hviledag – 2 km løb og 1 times styrke.

Mandag den 4. februar 2013.

1 1/4 time spinning, hvoraf de 32 minutter blev kørt som watt test. Meget positiv oplevelse, selvom det var benhårdt tilsidst. Jeg kørte de første 10 minutter med +310 watt, næste 10 minutter med +320 watt og de sidste 10 minutter med 330 watt og 2 minutter all out, for at være sikker på at komme over 320 i snit. Det er 30 watt over det jeg havde kalkuleret efter, men det var også taget ud af den blå luft. Puls 161/147….

1 times svømning med smt 3000 meter.

Søndag den 3. februar 2013.

15 km løb. (2,5 km opvarming, 10 km Dupont løb 37.09 puls 175/160, 2,5 km nedvarmning).

Lørdag den 2. februar 2013.

3200 meters svømning på Hell lane.

6 km Abc løb inkl 4×80 meters stigningsløb.

Fredag den 1. februar 2013.

1 times hård spinning (max). 1/2 times core/styrke.

Januar slut: 233 km løb, 33,7 km svøm og 15 ½ times spinning + lidt core/styrke. 3 kg lettere og forhåbentligt noget hurtigere på løb. Det finder jeg ud af på søndag !

Januar 2013:

Torsdag den 10. januar 2013.

14 km jævnt løb med JB.  Aftentur med 4.16 pr km.

Fredag den 11. januar 2013.

1 times core og stabilitetstræning og 6 km interval løb på bånd.

Lørdag den 12. januar 2013.

4 km morgensvøm med smt – hell lane ! 17 km jævnt løb med JB.

Søndag den 13. januar 2013.

1/2 times coretræning, 1 times spinning puls 170/150 og 4 km løb.

Mandag den 14. januar 2013.

1 times spinning puls 168/147 + 1/2 times core.

3 km svøm med smt.

Tirsdag den 15. Januar 2013.

15 km jævnt løb + 1/2 times core.

Onsdag den 16. Januar 2013.

1 times spinning + 1/2 times core.

Torsdag den 17. januar 2013.

15 km jævnt løb med M.S og J.B.

Fredag den 18. januar 2013.

1 times spinning og 1/2 times coretræning.

Lørdag den 19. januar 2013.

4 km svøm på Hell lane og 20 km løb.

Søndag den 20. januar 2013.

1 1/2 times spinning og 1 times styrke/Core.

Mandag den 21. januar 2013.

1 times spinning 1/2 times core.

3 km svømning på hell lane.

Tirsdag den 22. januar 2013.

1 times styrketræning + 10 km løb på bånd ( 4×1000, 3.30) (2×800, 3.19) (2×400, 3.09) (2×400, 3.00).

Onsdag den 23. januar 2013.

1 times spinning og 30 minutters core træning.

Torsdag den 24. januar 2013.

6 km løb + 1/2 times core træning.

Fredag den 25. januar 2013.

11 km løb, 44 minutter 1/2 times Core og 1 times spinning.

Lørdag den 26. januar 2013.

3700 meters svømning på hell lane.

22 km løb, 1.38.22 med Mogens Jessen. Årets første tur rundt om Slåen Sø.

Søndag den 27. Januar 2013.

1 times spinning + styrke. (træt!).

Mandag den 28. januar 2013.

6 km løb på bånd + 1 times core/styrke.

Tirsdag den 29. januar 2013.

16 km løb med smt, hvoraf de 5 km var med de hurtige drenge.

Onsdag den 30. januar 2013.

1 times spinning, 20 minutters core og 3 km svøm.

Torsdag den 31. januar 2013.

15 km løb i roligt tempo med JB og MS.