Plan/Vision 2021

Plan og Vision for 2021

Langsigtet mod 2020 igen…

2019 bliver et år med fokus på at blive endnu stærkere i 2020 på den lange distance. Vi har flere som kører hel Ironman med henblik på Hawaii, men den primære vægt bliver lagt på den 1/2 distance, da VM afholdes i Nice til september. Det passer godt ift udbygningen af Teamet som helhed og samtidigt til at styrke fart og tempo til det næste step på Hawaii i 2020.

Plan og Vision for 2018

2017 blev springbrættet til, at jeg har sagt mit gode job op ved Bo/Skole/Job. Jeg har besluttet mig for at forsøge, at gøre en levevej ud af den sport som jeg elsker. Så med udgangspunkt i endnu et år med fantastiske resultater på Team Kona Spirit – og med en masse nye tanker om unge talentfulde triathleter med mere, så bevæger jeg mig ud på dybt vand, med en god mavefornemmelse. I 2017 opfyldte vi stort set alle mål – Vi fik en samlet vinder af DM sprint serien v/ Michael Gladney, en europamester på ½ Ironman i Herning v/ Mikkel Larsen, 2 kval til Ironman Hawaii v/Casper Bahlmann og Thorstein Gystad (på podiet på Hawaii), samt samlet vinder af DM-Hold Triathlon i Århus. Dét sammenholdt med en hulens masse gode oplevelser rundt i dk og i verden, så står vi nu bedre end nogensinde til at starte ud på 2018. Det er vores klare mål, at vi skal have 8 mand med til Hawaii i oktober 2018.

Oscar Gladney

Henover sæsonen vil vi have stor opmærksomhed på de unge talenter som kan honorere af det træningsmiljø og det setup som vi har i Silkeborg. Oscar Gladney er den sidst tilkomne på holdet. Han er et af dks største talenter og er pt udtaget til ungdomslandsholdet. Bl.a med udgangspunkt i ham; er det vores vision, at skabe et elitemiljø for unge triathleter inden 2020, så vi kan være med til at bygge sten til landsholdet, med udgangspunkt fra Silkeborg.

Potentielt kommende power på Team Kona Spirit, Marius Gystad

Fra den 1. maj 2018 er min kalender åben – og derfra vil jeg ligge al min energi i at få lavet mig et fundament, som tager udgangspunkt i sporten.

Atb

Keld

Plan og Vision for 2017.

Jeg vil som altid når jeg beskriver en fremtidsvision/plan tage udgangspunkt i året forinden – og den kan læses nedenfor !

Så med udgangspunkt fra en sæson hvor Team Kona Spirit endnu engang har præsteret i top, ved bl.a at være den største producent af Hawaii deltagere fra danmark, så sætter vi yderligere et lag på i 2017.

Plan 2017.

Det er vores plan og mål, at producerer minimum 3 Hawaii kvalifikationer i 2017 og at bygge fundament for yderligere 3 som kan kvalificere sig til Hawaii i 2018. Derudover vil der være fokus på de korte dm (sprint-serien, dm 1/2 IM, Hold DM) og div. Ironman stævner rundt i verden.

Vi skal fortsat være gode og positive repræsentanter i sporten, som til enhver tid lever op til det at holdet består af “Team Spirit”.

Plan og vision for 2016.

For at beskrive plan og vision for 2016, så er jeg nødt til at tage udgangspunkt i 2015. 2015 har været et fantastisk år for Team Kona Spirit og jeg. Selvom mine forventninger var høje fra start, så overgår virkeligheden forventningerne med dimensioner.

Planen for 2015 var;  at opbygge et stærkt hold, som sætter triatlon på landkortet med gode resultater og positive oplevelser. Et hold som bliver bygget op omkring Team Spirit og den gode moral. Alle på holdet skal have de bedste betingelser og skal være med til, at vi får lavet et bæredygtigt hold mange år frem.

Jeg kan med god samvittighed sige, at vi har fået opbygget et vanvittigt stærkt hold, forstået på både resultater og sammenhold. Vi har været repræsenteret i mere end 40 stævner nationalt og internationalt henover sæsonen. Vi har førstegangs Ironmen, som har præsteret på lige fod med de bedste agegroupere indenfor sporten. Vi har etablerede triathleter som har præsteret podiepladser henover hele sommeren. Vi har været kvalificeret til VM på ½ Ironman i Zell am Zee, VM Ironman på Big Island, Kona Hawaii. Vi har vundet DM på ironman distancen og har pt 1 kvalifikationsslot til Hawaii 2016. Men vigtigst af alt, så har vi haft det hamrendes sjovt undervejs. Alle har bidraget med deres yderste og resultaterne taler for sig selv. Vi har haft de bedste betingelser med god støtte fra Fusion, cykelfavoritten v/Nick Haslund, lykkesport, BSB, Zensitiv yoga, Idrætsklinikken,  Au2parts Ikast v/Michael Persson og Summits v/Per Borch

Plan 2016.

Min plan for 2016 er bundet op på 2015. Jeg vil fortsat arbejde på at konsolidere det flotte fundament vi sammen har skabt i 2015. De fleste af drengene på Team Kona Spirit 2015 fortsætter også i 2016 – og herudover bliver der suppleret med flere nye spændende triathleter.

Det er planen at vi skal have flere gode samarbejdspartnere, som vil være med til at sikre “mindst ligeså gode betingelser som i 2015”.

På Team Kona Spirits vegne, så er min plan og mit mål, at alle er motiverede, dedikerede og at alle får 110 % ud af deres sæson. Det er realistisk at der vil være en mindre delegation fra holdet, som vil kunne tage del i fornøjelserne på Hawaii 2016 og mit mål er, at vi stiller med mindst 4 triathleter på Hawaii 2016.

Mit eget stævne program i 2016 bliver lagt op omkring et Ironman stævne i forsommeren, med henblik på træningen op til Hawaii Ironman den 8. oktober 2016. Mit mål på Hawaii er, at køre en sluttid omkring 9.15 og dermed ende i top 10.

ANYTHINGS POSSIBLE

ANYTHINGS POSSIBLE

Vision 2016.

Min vision for 2016 er, at etablere en synlig tråd i kt-live4tri og på Team Kona Spirit. Coaching og træning for mig er “mødet imellem mennesker”. Min træning og coaching er primært bygget op omkring praksis erfaringer. I mine øjne er der ikke en enkelt teori som virker “alene” til målet. Om du træner kort og hårdt, eller du træner langt medio/diesel. Det bringer dig ikke til den ypperste præstation og oplevelse !

Det som gør forskellen er den direkte kobling imellem atlet og coach (relation). Når man samtidigt krydrer det med et hold sprængfyldt med Team Spirit, så har man et materiale som er helt unikt og som skaber de bedste betingelser og bedste resultater på samme tid.

Har du/man ikke lyst og mulighed for at være en del af et hold/holdet, så vil det stadig være den mest optimale løsning at få en coach/træner, som er opmærksom på “hele pakken” når du giver dig i kast med så omfangsrig en sport, som triathlon er.

Med 2015 i baghånden og i baghovedet, så vil jeg forsøge udbrede “det” på forskellig vis, i samarbejde med en række andre spændende atleter i dk.

Proces 2015/2016

Proces 2015/2016

Jeg glæder mig, Keld Thomsen oktober 2015.

2015.

At beskrive planen for 2015 er en abstrakt størrelse, da planen er lagt både individuelt og på Team Kona Spirit.

Mit stævneprogram bliver lagt op omkring:

DM på Ironman Distancen i Kerteminde den 5/7-2015

og

Ironman Barcelona den 4/10 – 2015

Her udover er planen at opbygge et stærkt hold, som sætter triatlon på landkortet med gode resultater og positive oplevelser. Et hold som bliver bygget op omkring Team Spirit og den gode moral. Alle på holdet skal have de bedste betingelser og skal være med til, at vi får lavet et bæredygtigt hold mange år frem.

Atb

Keld.

2014.

Jeg kommer nærmest til at lave en kopi af sæsonen 2013. Dog med lidt flere mindre stævner og en ændring fra Kalmar til København.

DM-duathlon i Viborg v/Løvel den 11. maj 2014.

– Sidste år lavede Team Løvel og Viborg tri et fantastisk arrangement og jeg håber at 2014 udgaven lever op til det.

1/2 Ironman Hannover den 8. Juni 2014.

– Vi fik lidt vind på næbbet sidste år og jeg har en revanche tilgode v/Gladney og Jesper, men de tør nok ikke stille op ;-).

Ironman Copenhagen den 24. august 2014.

– 3100 startende i det eneste hovedstads Ironman-event i verden, det skal man da være en del af :-). Og hvis jeg samtidigt kan sikre mig et slot til Hawaii, så går det op i en større helhed.

Ironman Hawaii den 11. oktober 2014.

– Vi havde en helt enestående oplevelse på Hawaii i 2013, men der er plads til en mere. Hvis muligheden byder sig, så vil målet være at køre væsentligt hurtigere end 2013.

2013.

1/2 Ironman Hannover den 2. juni 2013

– Jeg blev nummer 3 dernede i 2010, efter den tidligere ol deltager Jan Raphael og Mads Vittrup. Ruten er pandekage flad og passer mig rigtigt godt !

1/2 Ironman Ålborg (DM) den 7. juli 2013.

– Ruten er efter sigende også helt flad, så der er potentielt god grund til optimisme for et godt resultat.

Ironman Kalmar, Sverige den 17. august 2013. (Kval til Hawaii).

– Jeg kørte derovre i 2012, på en helt perfekt dag. Stort set ingen vind, letskyet og ca 20 grader. Ruten er i vatter og der bliver kørt rigtigt stærkt. Jeg kørte i tiden 9.06.17 med en cykeltid på 4.41.12. Jeg er sikker på, at der skal køres hurtigere i år for at kvalle til Hawaii, så mit mål er, at komme ned under den magiske grænse på 9 timer. Jeg rykker en aldersgruppe op i år, så jeg skal køre i ag 40-44.

Ironman Hawaii den 13. oktober 2013 !!!!