Coaching/Livsstil

Coaching og træningsplanlægning.

Direkte link til KT – Coaching

Coaching og træning for mig er “mødet imellem mennesker”. Min træning og coaching er primært bygget op omkring praksis erfaringer. I mine øjne er der ikke en enkelt teori som virker “alene” til målet. Om du træner kort og hårdt, eller du træner langt medio/diesel. Det bringer dig ikke til den ypperste præstation og oplevelse !

Det som gør forskellen er den direkte kobling imellem atlet og coach (relation). Når man samtidigt krydrer det med et hold sprængfyldt med Team Spirit, så har man et materiale som er helt unikt og som skaber de bedste betingelser og bedste resultater på samme tid.

Har du/man ikke lyst og mulighed for at være en del af et Team, så vil det stadig være den mest optimale løsning at få en coach/træner, som er opmærksom på “hele pakken” når du giver dig i kast med så omfangsrig en sport, som triathlon er.

ANYTHINGS POSSIBLE

ANYTHINGS POSSIBLE

Træningspakke 1 (Team Kona Spirit).

Der kan ansøges om opstart på Team Kona Spirit henover sæsonen.

På Team Kona Spirit får du adgang til vores sponsorer og samarbejdspartnere (FELT, Cykelfavoritten og FUSION).

Træningspakke 2.

Træningsvejledning og træningsprogrammer henimod dit mål, hvor du kan gøre brug af ugentlig tlf. sparring/coaching og et one2one møde hver 4 uge. Du får 5 ugers træningsplanlægning efter hvert møde one2one.

Du vil blive inviteret til træninger med Team Kona Spirit i al det omfang du kan/vil have lyst til.

Træningspakke 3.

Personlig træning hvor vi tager udgangspunkt i en enkelt detalje one2one. Det kan være løb på stadion, åben vand svømning, træning i center, afpudsning op til dit A-race.

Udarbejdning af Gameplan og evaluering af race efterfølgende.

Og/eller assistance til/på din rejse.

Træningspakke 4 (Livsstilændring)

Jeg kan bookes som personlig træner og sparringspartner ift sund livsstil og motivation for dét, at have overskud til at nyde et glas rødvin med god samvittighed. Jeg kan bookes ind i din virksomhed, personaleforening og/eller for dig, som alene har behov for en tæt opfølgning. Intet er umuligt og det skal være sjovt undervejs, tjek dette link: 

Pris er individuel efter behov

Den sidste olie (Ironman Copenhagen 2015)

(Kontakt: keld@kt-live4tri.com)

Atb

Keld